Henkilöt

Ark Thompson

Ark on Leon Kennedyn ystävä. Leon pyytää Arkia tutkimaan Umbrellan Sheena Islandin toimia. Pian Arkin saapumisen jälkeen helvetti pääsee valloilleen. Ark yrittää paeta helikopterilla mutta joutuu onnettomuuteen. Muistinsa menettäneenä hän yrittää selviytyä kaupungista hengissä.

Vincent Goldman

Vincent johtaa Umbrellan Sheena Islandin toimia. Hän on erittäin älykäs ja varovainen, kylmäsydäminen ja julma ihminen. Vincent on valmis tekemään mitä vain parantaakseen asemaansa yhtiössä, kuten tappamaan työtoverinsa ja viattomia nuoria sekä tuhoamaan kokonaisen kaupungin.

Andy Holland

Andy on Sheena Islandin viemäreiden hoitaja. Hän on vainoharhainen mies joka tuskin koskaan poistuu kodistaan viemäreistä. Andy ottaa paljon valokuvia ja pitää ne itsellään muistoina. Kun zombit valtaavat kaupungin, Andyn pakkomielteeksi tulee Vincent Goldmanin tappaminen.

Lott Klein

Lott on pieni poika ansassa kaupungissa. Hän on menettänyt kaikki ystävänsä ja perheensä, lukuunottamatta siskoaan Lilyä. Ennen hän oli hyvin lapsellinen ja uskoi isänsä kertomaan tarinaan nuorista joita pidetään vankeina saarella. Lott yrittää paeta saarelta ja suojella Lilyä.

Lily Klein


Lily on Lottin 7-vuotias sisko. Hän on pysytellyt piilossa zombeilta ja seurannut Lottia. Lily on erittäin peloissaan.

Komentaja

Cleaner puhdistaa Sheena Islandin mätäpaiseista :> Cleanerit lähetetään Sheena Islandille "siivoamaan" T-virusvuodon jäljet. Cleanereiden komentaja ohjaa operaatiota ilmasta käsin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti